Feiing

Overlat nøkkelen til Bygård Vaktmesteren AS

- og eiendommen din er i trygge hender.

Er du opptatt av at fasaden og fortauet skal se pent ut, har vi feieruter med egen feiebil for feiing av fortau. Vi feier garasjer, gangveier og veier med mindre eller større feiemaskiner.


Feiing av bakgård, portaler og mindre arealer utføres manuelt med kost eller liten feiemaskin. Vi tar med oss sand og grus så dette ikke blir liggende.Feiing

Manuell feiing

Når det gjelder mindre arealer bruker vi kost eller blåser, for å komme godt til. Dette gir et godt resultat og er effektiv på små arealer som portaler, bakgårder og mindre gangstier.

Garasjer

Til feiing av garasjer bruker vi mindre feiemaskiner, og feier kantene manuelt med kost. I større garasjeanlegg og parkeringshus bruker vi feiebil for å arbeide mer effektivt.

Fortau

Vi har feieruter i hele Oslo innenfor ring 2 og i Drammen sentrum hvor vi feier fortau for våre kunder. Har du behov for feiing av fortauet, kan du fint benytte deg av kun denne tjenesten. Vi tilfører vann og suger opp alt, og det støver minimalt. Vi feier også parkeringsplasser, mindre ute områder, gangveier og veier.


Avd. Oslo/ Bærum: Ramstadsletta 18, 1363 Høvik
Tlf: + 47 40 87 80 67
Avd. Drammen/ Lier: Høvik Alle 2, 3414 Lierstranda
Tlf: + 47 40 87 80 67
e-mail: post@bygardvaktmesteren.no
Åpningstider hverdager: 08.00 – 16.00. Nødtelefon: 46 89 68 89