Gress og grønt

Overlat nøkkelen til Bygård Vaktmesteren AS

- og eiendommen din er i trygge hender.

Vi klipper gress etter behov alt fra små forhaver til større områder, vi har alt utstyr til alle typer areal. Vi klipper kanter, hekker, og beskjærer busker.


Vi sprøyter ugressdreper om våren så fasaden ser velstelt ut, og rydder løv og kjører bort dette om høsten.Gress og grønt

Fjerning av løv

Løvblåser og rake brukes i kombinasjon for å arbeide effektiv. Deretter samles alt løvet i poser eller annet og kjåres bort når vi er ferdig. På denne måten blir du kvitt løvet, så det blir pent og ryddig og klart til neste vår.

Fjerning av hageavfall

Etter at vi er ferdige med å klippe hekker og busker, rydder vi alltid opp og kjører vekk hage avfallet. Vi raker og rydder og leverer på godkjent mottak.

Klipping av hekk og busker

Vi beskjærer og klipper så det ser velstelt og pent ut, vi klipper ettervekst eller etter kundens ønske. Beskjæring av busker og mindre trær, og fjerning av hageavfall.

Gressklipping

Vi klipper alt av gress og kanter, fra små forhaver til større hager. Vi holder alt utstyr, så dette trenger du ikke tenke på.

Større arealer

Vi har alt fra små kantklippere, til større traktorklipper, for at vi skal kunne arbeide effektivt. Vi kalker og gjødsler om det skulle være behov, slik at gresset vokser og ser pent ut.


Avd. Oslo/ Bærum: Ramstadsletta 18, 1363 Høvik
Tlf: + 47 40 87 80 67
Avd. Drammen/ Lier: Høvik Alle 2, 3414 Lierstranda
Tlf: + 47 40 87 80 67
e-mail: post@bygardvaktmesteren.no
Åpningstider hverdager: 08.00 – 16.00. Nødtelefon: 46 89 68 89