Matteutleie

Overlat nøkkelen til Bygård Vaktmesteren AS

- og eiendommen din er i trygge hender.

Stopp sand og søle i døren, før det blir dratt inn i lokalet eller trappeoppgangen.


Du sparer gulvene, forbedrer innemiljøet og forholder deg til en fast månedspris. Enkelt og greit.

matteutleie

matteutleie

matteutleie

Matteutleie

Tråkksoner

Det er viktig at mattene ligger i tråkksonen, slik at man tråkker av seg på mattene. Det er viktig at matten er lang nok, eller at det er tistrekklig med matter. Legg gjerne matter der man blir stående, foran heier og i resepsjonen.

Frekvens eller skift

Frekvens på skifting er veldig individuelt, men som regel skiftes det for ofte. Skifter man ikke ofte nok blir matten skitten, og trekker utseende på lokale eller entreen ned. Vi har erfaring med dette, men en liten testperiode vil gi et godt svar på dette.

Fleksibilitet

Skift oftere om vinteren enn om sommeren. La mattene ligge hele året og dette vil spare gulvene for mye slitasje. Vi tilbyr fleksible frekvenser eller skift fra uke 1 til 52, vi kan legge en skiftplan akkurat slik som du ønsker.

Vasking og skift

Vi vasker mattene på 60 grader i store vaskemaskiner som har kapasitet på opptil 20-30 matter av gangen. Mattene sentrifugeres og tørkes til slutt. Når vi kommer for å skifte mattene, tar vi med den skitne matten og legger igjen en ren matte. Det betyr at det hele tiden ligger en matte der dere ønsker.

Salg av skrapematter og gummimatter

Vi selger både enkle skrapematter, integrerte skrapesystemer og gummimatter/ avlastningsmatter. Ta kontakt med oss for hjelp til tilpassninger, muligheter og priser.


Avd. Oslo/ Bærum: Ramstadsletta 18, 1363 Høvik
Tlf: + 47 40 87 80 67
Avd. Drammen/ Lier: Høvik Alle 2, 3414 Lierstranda
Tlf: + 47 40 87 80 67
e-mail: post@bygardvaktmesteren.no
Åpningstider hverdager: 08.00 – 16.00. Nødtelefon: 46 89 68 89