Vaktmester

Overlat nøkkelen til Bygård Vaktmesteren AS

- og eiendommen din er i trygge hender.

Vi utfører alt innenfor vaktmestertjenester for små og store sameier, borettslag og bedrifter i området Drammen til Oslo. Vi arbeider etter et arbeidsskjema som vi utarbeider etter kundens behov.


Når det gjelder verktøy og utstyr så holder vi alt dette, slik at du som kunde ikke trenger tenke på dette. Finner vi feil og mangler som du bør får kjennskap til, så avviksrapporterer vi dette til deg.

vaktmester

vaktmester

vaktmester

Vaktmester

Rent og ordentlig

Vi holder det rent og ordentlig på eiendommen. Søppelplukking på fortau, på fasaden, i garasjen og ellers rundt på eiendommen. Vi punkt feier der det er nødvendig når vi er på besøk.

 

Låser og sikkerhet

Vedlikehold, etterstramme skruer til låsene, og smøre både låser, sluttstykket og hengsler.  Justere dørpumper slik at dørene lukker og låser, så ikke uvedkommende kommer inn.

 

Lys og strøm

Ved besøksrunden, går vi runden i bygget og skifter ut de pærer og lysrør som er brent ut. Feil og mangler som oppdages avviksrapporteres hver dag. Vi kan lese av gårds strøm og vann ved behov.

 

Brannsikkerhet

Vi kontrollere at brannalarm systemet er i drift, resetter eventuelt falske alarmer og setter dette i normal drift igjen. Kontroll av bannslukkere, og avviksrapportering.


Avd. Oslo/ Bærum: Ramstadsletta 18, 1363 Høvik
Tlf: + 47 40 87 80 67
Avd. Drammen/ Lier: Høvik Alle 2, 3414 Lierstranda
Tlf: + 47 40 87 80 67
e-mail: post@bygardvaktmesteren.no
Åpningstider hverdager: 08.00 – 16.00. Nødtelefon: 46 89 68 89